O nama

Mi smo vaš najbolji izbor

Autoservis i distributer Begović d.o.o. nastavak je dugogodišnje tradicije porodice Begović koja je poznata u bihaćkom kraju po vrlo kvalitetnim auto-limarskim, auto-lakerskim i auto-mehaničarskim uslugama. Nakon naše obrade prosječnog starijeg automobila, istom će se vratiti prvobitni sjaj što će mu povećati njegovu vrijednost i produžiti životni vijek. Stečeno znanje kroz sve ove godine nam je dalo dovoljno podsticaja da prevaziđemo i jedan od najvećih izazova, a to je restauracija oldtimera.

Također, naše usluge je moguće plaćati i kreditiranjem. Savremena oprema koju koristimo, dugogodišnje iskustvo te visok stepen znanja naših zaposlenih garantuje sigurnu, pouzdanu i brzu popravku vašeg vozila.

Šta kažu o nama?

“Svaka čast i sve pohvale čitavom osoblju na odličnom servisu koji je profesionalno odrađen u kratkom vremenu. Garancija i kvalitet. Sve pohvale!” Enes Hodžić

“Ozbiljna i profesionalna auto kuća sa dugom tradicijom – AK BEGOVIĆ.”

Samir Kurbegović

“Kompletna usluga, kvalitet, brzina, uz ljubaznost i profesionalnost osoblja. Topla preporuka svima. Top servis – korak ispred konkurencije.”

Saladin Mujezinović

Zašto izabrati nas?

Brzina

Sigurnost

Kvalitet

Garancija

Kontaktirajte nas

akbegovic@gmail.com

Računovodstvo: +387 37 319 135

Hasan-paše Predojevića bb, 77000 Bihać, BiH